Despre noi

Bombescu Adrian-Alin Întreprindere Individuală

Cine suntem

Bombescu Adrian-Alin Întreprindere Individuală, producător agricol din județul Timiș, are ca obiect de activitate cultivarea și valorificarea de produse agroalimentare la standarde europene.

Cultivăm ardei gras, gogoșari, roșii, vinete și porumb zaharat, acordând o atenție deosebită fiecărei etape din procesul de producție. Produsele noastre sunt atent selecționate începând de la semințe și până când părăsesc spațiile noastre de depozitare.

Cum cultivăm

Legumele noastre sunt sezoniere, dar atent îngrijite până la maturitatea completă. Prin grija față de producția noastră, ne asigurăm că oferim consumatorului tot ce poate fi mai bun.

Culturile realizate de noi respectă legislația in vigoare în domeniul sanitar-veterinar și de mediu și sunt adaptate la standardele europene. Executăm lucrări de cultivare sănătoase, folosind tehnologii performante ce conduc la obținerea unor produse de înalta calitate.

În cadrul procesului de recoltare suntem atenți să nu rupem sau să lovim producția, astfel conferind beneficiarului un produs selectat în condiții conforme.

Legumele noastre sunt produse cu grijă, atenție și un zâmbet larg. Pentru că ne face plăcere să oferim clienților noștri produse de calitate și de încredere.

rosii adrian bombescu legume